top of page

El Govern llança el programa Kit Digital per invertir en la digitalització de pymes y autónomos




El 23 de juliol del 2020 es va presentar el Pla Espanya Digital 2025, una Agenda actualitzada que impulsa la Transformació Digital d'Espanya com una de les palanques fonamentals per rellançar el creixement econòmic, la reducció de la desigualtat, l'augment de la productivitat, i el aprofitament de totes les oportunitats que brinden aquestes noves tecnologies. En desenvolupament d'aquesta agenda, el 27 de gener de 2021 es va adoptar el Pla de Digitalització de les PIMEs 2021-2025.

El Consell de Ministres del dia 27 d'abril del 2021 va aprovar el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'economia espanyola. El Pla és l'instrument fonamental per al desenvolupament dels fons europeus de recuperació “Next Generation EU” i està estructurat al voltant de les quatre transformacions que el Govern ha situat des de mitjan 2018 al centre de l'estratègia de política econòmica: la transició ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial.



La inversió 3 del component número 13 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Impuls a la pime), en línia amb el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025, té per objectiu la digitalització de petites i mitjanes empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, incorporant reformes i inversions orientades a facilitar la creació d'empreses, el creixement i la reestructuració, a millorar el clima de negocis, així com a continuar impulsant els importants processos d'augment de productivitat mitjançant la digitalització, la innovació i la internacionalització. Entre les actuacions o projectes d'aquesta inversió, hi ha el denominat Programa Digital Toolkit (en espanyol, Kit Digital) dotat amb un pressupost de 3.067 milions d'euros que té per objectiu fomentar la digitalització de les petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació.



El 30 de desembre de 2021, es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat número 313 l'Ordre ETD/1498/2021, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització PIMEs 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya- Finançat per la Unió Europea – Next Generation EU (Programa Kit Digital).


GAM compta amb un equip de professionals especialitzats en diferents àrees tecnològiques per ajudar-te i assessorar-te en la transformació digital del teu negoci.

La nostra trajectòria treballant per a tota mena d'empreses ens dota del coneixement necessari per poder dissenyar solucions a mida.

A la nostra pàgina web podeu veure les solucions digitals que oferim com a agent digitalitzador.


Si vols aprofitar aquesta oportunitat, no dubtis a contactar amb nosaltres, t'ajudarem i ampliarem aquesta informació sense cap compromís.




4 views0 comments

Comments


bottom of page